W dniu 23 stycznia, dzieci z grupy „ Skrzaty” brały udział w warsztatach zorganizowanych w Studiu Dietetyczno-Kulinarnym Cook&Fun, na których wspólnie z rodzicami przygotowywały słodkie niespodzianki. Deserki były wspaniałą niespodzianką podczas uroczystości zorganizowanej z okazji Dnia Babci i Dziadka,która odbyła się następnego dnia w przedszkolu. Spotkanie kulinarne dzieci i rodziców było już drugim zajęciem w ramach realizowanego w grupie projektu „ ZDROWE DESERKI”, zaproponowanego przez wychowawczynie - panią Dorotę Ilnicką i panią Dorotę Radaczyńską. Na pierwszym zajęciu, w miesiącu grudniu przygotowywano owocowe szaszłyki słodzone miodem i rozpuszczoną czekoladą. Były one zdrową przekąską w trakcie świątecznych zajęć warsztatowych.
Wizyta „Skrzatów” w Studiu Dietetyczno-Kulinarnym Cook&Fun
- Anna S
- Artykuły